Οι αποστολές γίνονται 1) με Γενική Ταχυδρομική Courier επί αντικαταβολή ή 2) με φορτηγό Δ.Χ. με προκατάθεση (γα βαριά αντικείμενα).

Αναλυτικά:

  1) Οι αποστολές  με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ παραδίνονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες παραδίδονται καθημερινές εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.  Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στο χώρο της οικία σας, στην εργασία ή στο τοπικό κατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.  Η πληρωμή της αξίας γίνεται στον υπάλληλο της courier.  Εάν θελήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απ' ευθείας από το τοπικό κατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να κρατήσουν το πακέτο στο χώρο τους. Τη λίστα των καταστημάτων της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ θα τη βρείτε εδώ.

Παράδοση στο σπίτι: Η Courier θα σας φέρει την παραγγελία σας από τις 9:00 έως τις 17:00. Εάν δε σας βρεί, τότε θα σας αφήσει ένα αυτοκόλλητο σημείωμα στο θυροτηλέφωνό σας και θα σας ξαναεπισκεφτεί την επόμενη ημέρα. Σημαντικό είναι το όνομα του παραλήπτη να αναφέρεται στο θυροτηλέφωνο για να σας βρει ο courier.

Παράδοση στο χώρο εργασίας:
 Οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 9:00 και 17:00 εργάσιμες ημέρες. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ίδια. Επιπλέον, για τη διευκόλυνση της παράδοσης θα πρέπει να σημειώσετε στα στοιχεία σας κατά την εγγραφή σας στο site μας, την επωνυμία της επιχείρησης που εργάζεστε, όροφο κτλ.

Παραλαβή από το κατάστημα:
Εάν θελήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απ' ευθείας από το τοπικό κατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να κρατήσουν το πακέτο στο χώρο τους. Τη λίστα των καταστημάτων της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ θα τη βρείτε εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η courier δε σας βρεί στο χώρο σας, θα προσπαθήσει το μέγιστο 3 φορές να σας το παραδώσει, Μετά από αυτό το διάστημα το πακέτο παραμένει στο κατάστημα της για 5 ημέρες εώς ότου επιστραφεί σε εμάς.

Απομακρυσμένες περιοχές: Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης που έχετε δηλώσει δεν εμπίπτει στις δυνατότητες παράδοσης της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, θα ειδοποιηθείτε ώστε η παραλαβή της παραγγελίας σας να γίνει από το πλησιέστερο κατάστημά της.

Κόστος μεταφορικών: H αξία μεταφορικών εξόδων υπολογίζεται βάσει του βάρους των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε και υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

  2) Οι αποστολές με φορτηγό Δ.Χ. γίνονται μόνο για βαριά αντικείμενα και μόνο αν έχει προηγηθεί κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της αξίας της παραγγελίας.  Αντίγραφο της κατάθεσης πρέπει να μας αποσταλεί με fax στο 210 9957397 ή με e-mail στο info@desmi.com.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας.  Οι παραδόσεις γίνονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στην διεύθυνση που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

  Κόστος μεταφορικών.  Η αξία μεταφορικών εξόδων υπολογίζεται βάσει του βάρους των προϊόντων, αυτόματα κατα την διαδικασία της παραγγελίας σας.